Valborg i Landskrona

Jahaja, det är som rubriken lyder, valborg i Landskrona idag. Och jag har ångest... Har 300 spänn. Till resten av månaden. Luren är laddad, räkningarna betalda, kattmat införskaffat och även lite människomat - men långt ifrån tillräckligt. Fy fan asså det kommer bli en låång månad... Tur att jag får 200 av min hyresvärd för den städningen jag delade med hon andra inneboende, blir iallafall lite mat ett packe cigg o en holk elr nåt...
Och där är en sak som stör mig. En kille jag typ varit halvt intresserad av sen sist jag var i Landskrona för ett år sen.. Vi har haft kontakt med jämna mellanrum och i förra veckan hade han skickat vänförfrågning till mig på facebook, o gillat min ändrade relationsstatus (singel). Typ fem dagar senare åker jag till Lanskrona, och han tar bort mig igen.. wtf liksom? haha..
Känner mig så tragisk sen de tog slut med killen.. Mobilen plingar aldrig, bara när mamma ringer.. och de tre senaste gångerna någon tagit kontakt med mig har de antingen ångrat sig, behövt röka elr skrivit till fel person. Får hoppas vinden vänder snart. Och jag måste sluta vara så blyg, och lära mig att ta lite plats i sociala sammanhang. Något jag har jävligt svårt för, får panikångest om jag sitter med enstor grupp människor.. speciellt om jag känner mig pressad att prata o hålla på.. Nä usche, jag trivs bäst i min egen bubbla, där jag kan släppa in en person åt gången. Inte fler, för då spricker bubblan. Det är jag det.
Peace

Det gör ont :(

fyfan asså... blödde bara ett par droppar igår.. var hos kuratorn kl13 sen var jag ute o snurrade så var inte hemma förrän efter 23, och jag bytte inte binda en enda gång, behövdes ej. Sen vaknar jag i morse.... jag brukar inte ens blöda på nätterna i vanliga fall, men fy fan... O ont har jag, det var det som väckte mig... nä, nu ljög jag, maya väckte mig men det var smärtan som fick mig att stiga upp. Så nu har jag fixat frulle, ska ta en tramadol o sen mecka en liten.
O trevligt hade man igår, behövde inte ens röka när jag kom hem ;)
peace

Magiska stenar?

Nu drömmer jag om den dära jävla skogen igen. Fast åtminstone ingen mardröm, så fort det börjar likna en vaknar jag. Jag börjar hitta till stugan själv nu med, innan började drömmen där elr så bara hamnade jag där nu kan jag gå ut i skogen till stugan o hem igen om jag vill. Fast drömmenjag hade idag slutade med att jag skulle till stugan för o hämta nåt elr göra nåt kommer inte ihåg så skulle jag gå dit själv, och jag blev osäker på vägen och ville ha någon med mig, då vände sig alla emot mig stämningen blev otäck och jag vaknade. Ametisten jag fick av mamma hjälper kanske ändå :) har ju till o med vaknat av mig själv, I NORMAL TID, sista tiden. Sover inte längre 13h.
Idag har jag lite att göra, ska vara på andra och sista besöket hos den där värdelösa kuratorn vid 3tiden, innan dess tänkte jag komma bort till vägledningscentrumet o fixa mig en skola till hösten. Får se om jag pallar stressa så jag tar det innan kuratorn, elr om jag tar de efter. Om jag hinner.
Ojdå, kolla precis kalendern och ska vara hos kuratorn redan kl13 så det blir ju fixa komvux efter.
Nu ska jag njuta av min frulle till lite fejsbukspel.
Peace
''Ametisten är en sten med starka och renande vibrationer och passar mycket bra att använda vid meditation och healing.
Under kudden eller buren till sängs hjälper ametisten mot sömnproblem och mardrömmar och förhindrar att man försover sig.
Ametisten är en mäktig resesten, skyddar mot tjuvar, sjukdom och annan fara.''

ni kan läsa vidare här.... http://paranormal.se/topic/helande/ametist.html

varför måste man skriva en rubrik? låt inlägget tala för sig själv för fan

Mitt nya liv... ja de har väl börjat nu. Vet inte va jag ska göra med det bara :P haha... jag vet ju vad jag måste ta tag i osv men jag menar på vardagarna har ju ingen o umgås med..... Kan inte sitta hos mamma o uggla hela tiden. Familjen här går ju att sitta med, en stund, men det blir för mkt.. Konstigt att man kan bo i samma hus, men ändå leva i vitt skilda världar. Tjejen som bor här är dock lite lättare att umgås med, där får jag utlopp för vissa sidor. Kan sitta o dricka kaffe o röka cigg i timmar o snacka om kläder, killar o smink. Men det pallar jag inte heller varje dag :P max en gång i veckan, kanske två.. Men men de kommer väl, jag har en känsla av att man kanske stöter på lite likasinnade vänner på komvux haha... av alla ställen....
men men ska försöka hitta på nåt o göra. de va bara 2h knappt sen jag rökte så lite tidigt för det, o har för lite cigg för o bara gå ut o sätta mig nånstans :P mamma sade att hon o hennes kille plockar upp mig senare, de skulle ut på en piknik i solen, har en känsla av att det dröjer några timmar till..
Hittar nog nåt att göra.. mina naglar ser ut som fan ;)
peace

I hate it when I have to break your heart..

Är det något jag verkligen hatar så är det att såra en människa, att göra någon besviken.. Att behöva se hur deras ögon tåras och hur det knyter sig i halsen när de ska försöka säga något. Jag hatar att se hur man bara krossar någon hjärta, man ser hur något dör inom dom. Jag hatar det, det är hemskt.
Och nu måste jag göra det mot en kille som jag varit med i 1/4 av mitt liv. 25% av vem jag är har blivit format av vårt förhållande. Han har funnits där varenda dag i nästan 5år, och nu är det slut. Nu får jag inte se eller prata med honom mer. Även om det är en lättnad så känns det overkligt. Och jag är rädd. Innan kunde jag lägga energi på våra berg-o-dalbanor nu är det jag som står i fokus, jag har bara mig själv. Jag känner mig ensam.. Maria Montazami sa det bäst 'naken, rädd, exposed' ja ungefär så känner jag mig. Har svårt att uppskatta friheten... Men det kommer väl. Ser ändå fram emot en singelsommar där jag kan göra va jag vill. Dansa, festa, ragga upp snyggingar på stranden, ska njuta av allt jag inte kunnat göra dom sista åren. Men inte riktigt än... Riktigt redo är jag inte, har några veckor kvar att återhämta mig efter aborten, sen skall jag ta tag i min skola o mitt körkort. Så fort alla bitar så sakta börjar falla på plats så är det dags, men inte än..
Peace
älskar mina nya leggings! är dom inte coola? ;)
ett hm-fynd... <3

Hasta la vista baby

Bebisen är ute, killen är dumpad. Dags för ett nytt liv, och det börjar med kontorsstäd.
Exet har terrat mig sen 7 i morse.... Han vill att vi ska köra ner till stranden o röka sen hem till hans föräldrar dit jag var bjuden på middag tydligen sen till chris o röka sönder oss. Det vill jag med... men jag vill inte ha tillbaka honom.. Suck.
Får se hur detta kommer gå. Börjar med städ idag, imorgon blir det hårfärgning. Och jag blöder som en gris...
peace

It's a lovely day

Det blev en trevlig dag idag :) Elr ja, dagen är ju inte slut så ska inte säga för mkt hehe... Hela huset vaknade strax efter jag skrev inlägget i morse, så jag kokade te och kaffe till alla och hyresvärdens pojkvän lagade fattiga riddare. Vid tolv stack vi iväg till kontoret, städningen tog 1½-2h, precis lagom snabbt. Efteråt vart man duktigt kaffesugen och eftersom vädret var så fint bjöd den andra inneboende på fika i solen :) mysigt. Blev kaffe o cigg o lite fönstershopping på vägen till bussen. Nu ska jag äta, har pommes i ugnen o medans de blir klara meckar jag en så jag kan gå ut direkt efter. Skön dag idag, hoppas kvällen blir lika bra. :)
peace

lite smått irriterad...

Ja, jag har varit uppe sedan kvart över åtta. Har käkat duschat och till o med hunnit spela lite. Varför är jag då uppe så tidigt? Jo, för min hyresvärds kontor skall städas. Och snart är det mitt jobb, men först måste jag följa med dit en gång o se hur det ser ut och vad som skall göras. Det skulle vi göra idag, vi skulle dra vid 9-10. Nu är klockan tio i tio, jag är fullt påklädd men den andra inneboende som ska med mig dit har inte ens vaknat än. Jag har liksom inte hela dagen på mig, vid 12-13 ska jag följa med hyresvärden bort till babys jobb och titta på ett matbord och städningen tar 2-3h. Alltså, vaknar hon inte snart hinner jag inte. Och jag fick inte berätta för baby att jag skulle städa där, min hyresvärd var rädd för klydd eftersom att han fixade så jag fick sparken från mitt förra jobb. Men så va fan ska jag säga när han ringer mig vid tolv o undrar om jag är redo att sticka, när jag i själva verket står i andra änden av stan o moppar golv? Suck... Funderar fan på att väcka henne. Hatar att väcka människor, för jag hatar själv att bli väckt. Då sätter jag hellre på musik och springer i trappan tills hon vaknar ;P
Mötet med kuratorn i fredags, det gick sådär. Hon var lätt att prata med men jag var där för att prata om aborten så ville jag prata om annat fick jag ringa vårdcentralen... O känner jag mig själv rätt lär jag inte göra det, utan bara låter det rinna ut i sanden. Jag har ju inte ringt än..
Nä nu är jag lack funderar på att mecka en liten o gå o lägga mig igen så får hon vakna o städa när fan hon vill. Men så kan man väl inte heller tänka, det är ju trots allt 500 i veckan jag går miste om. På tal om det, undrar om jag hade fått betalt för idag? Jag menar, jag ska med henne dit o hjälpa henne, hon får en femhundring, jag borde iallafall få tvåhundra. I vilket fall så får hon betala min buss om hon inte hade tänkt att vi skulle promenera dit, för jag har inte en spänn.
Nä nu ska jag fila naglarna och noppa ögonbrynen, i brist på annat...
peace
o mamma, tack för middagen igår det var trevligt och gott, som vanligt <3

The black sheep

Asså jag är för gammal för att få höra saker som att jag inte får gå hemifrån förrän jag städat. Vem fan tror hon att hon är? Precis som att hon läser min post o tar sig friheten att tvätta, krympa och trolla bort mina kläder. Är så trött på detta jävla dårhuset! Hon klagar på att jag aldrig städar 'gemensamma utrymmen', men vafan jag sitter på mitt rum hela jävla dagarna?? Jag går ner i köket när jag ska ta något att äta men jag äter fan i mig på mitt rum. Den andra inneboende vistas i hela huset, sitter nere i vardagsrummet framför tvn varje dag och äter osv där nere, o jag har då aldrig sett henne dra ett drag med dammsugaren utanför hennes rum. Men just det ja, hon är ju 'den ordentliga'. Det är ju jag som ska ta skiten, slackern.
F U
.
peace

Upp o hoppa, klockan är efter 8!

Ja då sitter man här.. Har en nykokt kopp te och två mackor, bredda med både smör och mjukost och skinka för att det inte ska bli så torrt direkt på morgonen. Ser inte alls fram emot tiden hos kuratorn om två timmar, inte det minsta. Fick en imodium och nåt lugnande av min hyresvärd igår kväll, de tillsammans med två holkar var väl lugnande om nåt... Så jävla skönt. Bara kände hur allt sköljdes bort på nåt sätt. Kunde fortfarande se problem men allting klarnade lite då mina känslor var ur vägen, och det behövde jag verkligen igår. Mådde rätt kass igår med, sen när baby kom hit började vi bråka direkt.. Sen efter att jag slängt ut han satt jag nere i köket och skakade och kände hur det knöt sig i bröstet kunde inte andas ville bara spy, det såg min hyresvärd och vad hon än gav mig var det precis vad jag behövde.. Så jag kanske inte var helt fel på det när jag sa att jag överväger antidepressiva.
Men men bara för att jag har vaknat på rätt sida idag kan jag ju inte skita i allt, problemen finns kvar och jag måste ta tag i dom. Så det är väl bara till att käka upp, duscha, o masa sig bort till KK. Måste in för blodgruppering med så har ju mer än en anledning att ta mig dit :) om jag har ork och lust över efteråt tänkte jag sticka bort till vägledningscentrumet o prata med en syo, men jag tror inte jag gör det idag. Annars gör jag det på måndag innan elr efter jag varit på KK kl15.. de löser sig.. för en gångs skull känns det verkligen som att det gör det..
o solen skiner :)
peace

.

usch igår var den jobbigaste natten jag kan minnas....inte nog med att jag grät så att jag inte kunde andas, bokstavligt talat, så sprang jag på toaletten varannan timme med världens diarré..... men jag klarade mig igenom natten iallafall. Emellanåt undrade jag fan om jag skulle orka,ville bara få slut på skitet, började tänka på olika sätt att ta livet av mig. Sen (jag vet inte hur det kom upp i huvet) tänkte jag om min mamma hade tagit livet av sig. Såg framför mig hur hennes kille åkte dit som vanligt o hittade henne o ringde mig o sa att jag var tvungen att komma dit så kom jag dit o såg henne.......... det fick mig bara till o gråta ännu mer hysteriskt, men jag insåg att jag inte kan göra så. Men allt kändes så hopplöst. Det känns som varenda viktigt beslut jag har tagit i mitt liv har varit fel, jag har alltid mått dåligt och har därför valt det lättaste o bekvämaste o det gör att allting är ett helvete idag. Jag hade behövt börja om från början, det känns som om hela mitt liv är över redan pga alla dåliga val jag gjort. O när jag insåg detta grät jag bara ännu mer.... Vill liksom bara gå till soc elr nåt o få ett jobb o en lgh o allting fixat, jag orkar inte själv. Det är så jävla mkt jag måste ta tag i, allt är upp o ner men jag orkar verkligen inte. Jag är 19år,inneboende, skulder upp över öronen, gravid, ingen utbildning. Det känns som om jag aldrig kommer komma någonstans...
Jag hade behövt någon att prata med som hade kunnat hjälpa mig med det med, som hade kunnat guida mig till studier osv. Eller de kanske räcker med någon att prata med, som kan pusha mig till o ta tag i allt själv, en sak i taget. Ska jag va ärlig tror jag benzo hade hjälpt mig där. En sort som inte gör mig till en likgiltig zombie utan en sort som sparkar mig i röven o ger mig ork att resa mig ur sängen. Måste finnas någon sort som gör det lättare att bearbeta sina känslor utan att förtränga dom. Vi får se, imorgon ska jag till kuratorn antar att vi inte kommer prata om sådant imorgon, även om ajg hade behövt något nu nu nu.... Vi får se. Jag hoppas på det bästa..
Nu ska jag klä på mig o ge mig bort till mobilia o handla lite smått, hoppas röven kan hålla sig stängd tills jag e hemma.... får ge fan i o äta o dricka mer.
Peace

. . .

jag vet inte om jag orkar detta... det är knappt en vecka kvar sen är graviditeten ur världen men det är bara toppen på isberget som försvinner.... fortfarande en hel jävla titanicsänkare kvar.... och jag orkar inte. jag orkar verkligen inte mer..........
vill inte vara ensam just nu......................

behöverlitemotivation

elr åtminstone inspiration. ingenting funkar när man mår såhär. visst kan jag sätta ångesten åt sidan o bjuda på ett leende då o då, men de är halvhjärtat och inte speciellt långvarigt. va fan ska jag göra? hoppas kuratorn jag träffar på fredag är vettig.
tänkte laga lite mat, hittade en halv falukorv i kylen som jag trodde jag ätit upp redan. får se vad det blir av den, just nu har jag noll fantasi.
peace

Mardrömmar

hallåja... inte haft någon vidare lust att skriva sista tiden, kände mig tvungen. men sen kom jag på att det är faktiskt för min egen skull jag skriver.
Aborten är bokad nu. På måndag får jag en tablett som hämmar de graviditetsbevarande hormonerna i kroppen (dödar fostret), och på onsdag skall jag dit igen 07,30 o spendera hela dagen där. De kör upp piller i mig som ska mjuka upp livmodernn och sätta igång sammandragningar, allting går till som en vanlig förlossning bara det att värkarna är framkallade och fostret är dött när det kommer ut. Fy fan asså... Denna gången jag gjorde ultraljud frågade jag om jag fick se, sist vände hon den bort från mig och efteråt retade det mig att jag sumpat enda chansen att få en glimt av den dära klumpen som växt inuti mig. Men som sagt, denna gången tittade jag. Och det var fruktansvärt vackert och hemskt på samma gång.. Det var en fullt utvecklad liten dude där inne. Armar, ben, fötter, huvud, näsa, mun........ Och i mellanåt fick han spel, (jag säger han för det känns i hela kroppen som en Han), han kurade ihopa sig till en liten boll sen PAOW full boxning, vilket mamma kände. De tryckte ju ovanifrån med ultraljudet sen han som tryckte nedanifrån, personalen påstår att det är omljligt för mig att känna, men va fan jag ser att han boxar och jag känner att det rör sig? de får säga va fan de vill, min pojke har starka nypor, troligtvis ärvt efter pappas mmahistoria... :)
det är pga sånt här man inte ska titta på ultraljudet om man inte ska behålla det... man blir så jäkla påverkad. känslig är man ju redan pga graviditeten i sig. Upprepar i mitt huvud hur osunt jag har levt och att det vore väldigt själviskt att behålla det för o bespara mig själv psykiskt lidande. Aborten, elr förlossningen, är ju trots allt inbokad så det är bara till o gå dit o fixa det. Har sagt till om p-stav med, det enda preventivmedlet jag inte testat, så ska hämta ut den så kör de in den efter förlossningen. Bad även om att få prata med någon, har en tid till en kurator på fredag, sen får vi se om vi hittar en samtalsform som passar mig. Jag vet liksom att jag har allvarliga problem med mig själv, och att om jag inte får hjälp kommer jag inte bli speciellt gammal. Men jag har problem med att få psyktanterna att förstå det. Jag ger ett så snällt och oskyldigt intryck, och tycker inte om att prata om mina mörka tankar, så det är svårt för dom att se nåt fel på mig. Jag har en förmåga att sitta o le o förtränga saker, samtidigt som jag pratar om dom. Det känns liksom som om jag pratar om nåt annat. O det gör väl inte att det jag säger låter speciellt trovärdigt...
Men men vi får se. Jag hoppas att mina mardrömmar försvinner när allt detta är över. Jag kan verkligen inte sova på nätterna... Och katten känner det, hon ligger under  täcket med mig o vakar över mig. Orkar inte ens gå in på mina drömmar och vad de handlar om, det är bara massa död o våld o ångest o massa tjejer med olika psykiska störningar, antingen jagar de mig elr så är jag en av dom och försöker ta livet av mig själv typ.... Nej usche, psychodrömmar. Nu ska jag äta upp min frukost.
Have a nice day,
peace

Glada nyheter

KK ringde o väckte mig i morse, jag har en tid idag 13.40 istället :) dom är ju helt underbara! jag får väl ändå genomgå den dära jobbiga tvåstegsaborten gissar jag, men jag får det gjort snabbare iallafall. och inte nog med det, idag ska mitt lämp komma så att jag kan börja övningsköra :) wohooo dagen börjar bra!
nu ska jag käka frulle, mecka en som jag kan röka direkt efter KK, duscha sen möta baby o sticka dit. =)
Peace

110420 15.05

Äntligen har jag fått en tid till KK!!! Ska vara där den 20e april för ultralljud så vi kan tidsbestämma aborten. Men.... jag försöker tänka positivt... har varit hemma hos mamma nu sen i onsdags kom hem igår kväll, kände att jag behövde ladda batterierna lite o bara ta de lugnt, jag behövde komma hem...... Men.... de jag skulle skriva.... Den 20e april, då är jag inne i 17e veckan.... o v18 e sista veckan att göra abort i Sverige, du kan göra det efter men behöver socialstyrelsens godkännande. Så jag är lite nojig, tänk så får jag inte tid till själva aborten förrän i slutet på april? Tänk så har jag gått för långt? Men hon i receptionen lugnade mig iallafall lite, sade att jag faktiskt inte alls behöver vara i v15 nu. Dom beräknar ju from sista mensdagen, vilket var i nyårshelgen, men jag kan ju ha blivit gravid senare än så. Man får väl hoppas... Läste att barnet har naglar osv nu i 16e veckan.............. Har jag gått längre än v18 så behåller jag barnet o flyttar hem till mamma igen. I v21 är barnet så pass utvecklat att det kan leva utanför livmodern, hur ser det då ut i v18? kan inte vara mkt kvar.... avsluta livet på något som lika bra kunnat vara en ödla är en sak, men om det liksom är ett fullt utvecklat barn som bara behöver växa till sig lite... fyfan
Men, förhoppningsvis så e de alltså felberäknat så jag bara gått 12v elr nåt, men nu kommer problem nr2.
Efter v12 (tom v14 i vissa fall) så måste du föda ut barnet. Du får nån tablett som du käkar så att barnet dör, sen kommer du tillbaka till sjukan efter 1-2 dagar o föder ut ditt döda barn. Ibland gör dom ävenen skrapning föratt vara säkra. Läste detta på flashback, det var bra. De beskrev de bättre än alla andra sidor, här nämndes de jobbiga detaljerna..
"Abort efter v12, sen eller sk. två-stegs-abort:
Man får medicin som avstannar graviditeten. Efter 1-2 dygn (kommer inte ihåg exakt) så får du komma in till sjukhuset och där ges vagitorier som sätter igång värkar. Sedan får man genomgå en förlossning mer eller mindre och föda fram fostret. Efter den processen är klar så sövs man och en skrapning av livmodern utförs.

Det är alltså inte frågan om att det är en mer komplicerad "operation" efter v12 (eller 14 i vissa fall). Det är dock en väldigt mycket mer påfrestande process iom att man genomgår en hel förlossning."
så detta är vad jag har att se fram emot för tillfället.
peace
jag i torsdags, har svårt att tänka mig att det är felberäknat så att jag gått mindre än 15v....

FEED ME!

Usche ja fyyy i helvete va jag e hungriiig! det e nåt av det värsta med att vara gravid o pank o inte ha nån mat hemma. Jag gör mitt bästa för o hålla igen på den lilla mat jag har så den räcker till nästa löning, men inte lätt när magen skriker efter mat var tredje timme! Nu har jag ju gått snart halva tiden o aptiten ökar mer o mer för varje dag. För o inte tala om törsten.. dricker flera liter vatten om dagen, vaknar 2-3ggr varje natt o sveper o fyller på mitt vattenglas som alltid står brevid mig. Detta är jobbigt.... men förhoppningsvis är det sista veckan nu, jag skiter i hur lite lön vi får och hur mycket utgifter vi har, nu ska aborten prioriteras! Om jag sen får gå utan mat i en vecka, så braaa då, då blir jag kanske av med bebiskilona.
Men men mamma är på väg hit, har lite smått o gott med sig. Hon har virkat en mus till tisemisen, sen har hon med sig vitlök o basilika så att min tomatsås jag ska leva på nu i några dagar blir liite roligare. o sen får jag  låna hennes gamla lur, min har flippat ut helt. Batteriet är helkass, kan vara fulladdat sen pratar man i den tio minuter så dör den, sen är det glapp där man sätter i laddaren så inte går den o ladda upp heller. Hyfsat störigt.
Nu måste jag försöka hitta nåt att äta, snodde en macka o lite vindruvor av min hyresvärd vid tio i morse, men nu krampar magen som om jag inte ätit på en vecka så får se vad där e i köket... är ensam hemma nu så får passa på o göra en plundring.
Peace
hade suttit fint nu
hade suttit fint nu...

slö i sinne

börjar bli mer lag än undantag att jag skriver ett inlägg varannan dag... va ska jag säga, jag har inte haft lust. När jag mår som jag mår känns det onödigt att bara svärta ner allt omkring mig, jag skriver när jag behöver få ut något men just nu känns det bara önodigt att sprida min ångest och negativa energi. så jag gör mitt bästa för o hålla humöret uppe utåt. det lyckas väl till viss del.... men baby märker att det är nåt fel på mig. Han tycker jag är kall och oengagerad och att jag inte bryr mig om vårt förhållande... *Det är ju tur att vi har känt varann i 5år så att han vet hur jag fungerar o ser skillnad på när jag är arg på han och när jag är deprimerad* ja de skulle man kunna tro iaf.
Fattar inte han asså.... det är absolut inte första gången jag mår så här i vårt förhållande, o VARJE gång tror han att problemet ligger i oss och/elr att jag har gjort något 'dumt' elr att jag inte vill va tsm med han osv.... Han förstår inte att jag drar mig undan, att jag kan uppfattas som likgiltig, att allt det är ett sätt för mig att hålla masken. Att inte dra ner folk omkring mig. Jag menar säger jag till han hur jag mår, då myser vi lite sen röker vi en fet sen tror han att det har gått över till nästa dag. Han förstår inte att detta är nåot som alltid ligger inuti mig o bara väntar, o växer, för att ca en gång om året komma tilbaka o förgöra mig. Större och starkare för varje gång.
Men det är ju inte lätt för han o veta, han utgår väl ifrån att jag är normal.
till något helt annat...
Sjukaste hände igår... Två av babys arbetskamrater riskerade att mista livet.
Först är där en som under en tid betett sig konstigt, han har tydligen kört/backat in i grejer osv, de har frågat om han ser dåligt men han har viftat bort det. Så igår morse hade han ringt till en arbetskollega o bara yrat, 'pratat i tungor' typ, de hade blivit oroliga o fått in han till akuten. =hjärntumör bakom ögat, killen kommer aldrig mer kunna jobba elr leva ett normalt liv, han e fucked.
Ca en timme senare så är en annan arbetskollega till baby ute o kör, han är på väg ut från firman på väg till ett jobb när en lastbil kommer utkörande i full fart. Han hinner inte bromsa, pang. = söndertrasat knä, bruten bröstkorg, tänderna åt helvete. Men han klarade sig iallafall...
Sjukt att detta hände inom loppet av en timme...
As I said before, det är mörka tider.
Peace

.

Jag kommer gräva ner mig snart

mörka tider

Allting har varit så mörkt sista tiden... inte bara i mina tankar, utan till o med i mina drömmar förföljer mörkret mig. Jag kan inte sova, jag har alla möjliga sorters mardrömmar och de väcker mig var 3-4e timme. Jag vaknar o gråter varje dag, av olika anledningar. Och när jag börjar skriva här gråter jag ännu mer när jag läser mina ord. Jag vill inte må såhär.... Jag har många ggr trott att det är något fel på mig, att jag har en sjukdom. Ge mig några happypills så går de över liksom, men isåfall hade ju gräset hjälpt. Men det är fan knappt att det hjälper längre. Men som sagt jag tror inte att det i grunden är mig det är fel på. Jag tror det är mitt sjuka liv och alla bisarra händelser jag varit med om som traumatiserat och format mig till den jag är. Jag tror absolut att jag hade behövt terapi, men jag tror inte att det är någon speciell sjukdom, jag har helt enkelt bara en trasig själ, ett brustet hjärta och en kluven hjärna och med rätt människor runt mig, med rätt personer att prata med hade jag kunnat bli hel igen. Men var hittar man dessa personer?
peace

Jag e för kass

nu har det återigen gått två dagar utan att jag skriver, men denna gången har jag faktiskt ingen ursäkt..
AMEN NASTYYYY ursäkta men jag ska bra spy min hyresvärd har djuriskt sex
sådärja tur att hennes kille kommer snabbt så man slipper lyssna på det hela frukosten..
Hade myskväll igår med baby, längesen vi bara lade oss ner och mös. Kollade på den senaste harry potter och åt chips :) blev även lite mysigt missionärssex hihi säg vad ni vill men för mig e 'älska' missionären med tända ljus typ ;) sen är det lite trist, för förra gången jag gjorde abort så hade jag och baby sex alldeles för snabbt, man ska egentligen vänta upp till 3v men vi va på de efter knappt en vecka och sedan dess har det gjort fruktansvärt ont varje gång han kommer för djupt in, så vissa ställningar tex doggy är helt uteslutna, vilket är jävligt tråkigt. Jag kan leva med missionären, det är faktiskt min favorit - har lättast för o komma då haha, men min kille håller inte med, han vill ha akrobatsex då o då så då är det bara till att bita ihop o gilla läget.
Tycker lite synd om han och det är faktiskt ett under att han under dessa fyra åren inte varit otrogen mot mig... (förutom när han var i thailand 2mån, men hallå, det fatta jag ju redan när han boka resan o de köper jag faktiskt) När vi träffades var jag 15 år gammal, man hade liksom lite mer fart i kroppen då o lite mer hormoner i omlopp, as a mather of fact hans första smeknamn på mig var kåtmonstret haha men sen efter 1-1½år gick det utför. Han jobbade om dagarna och när han kom hem var han trött så ville jag ha action fick jag fixa till det själv. Sen en dag när jag ligger där kåt som ett djur o smeker han över hela kroppen o försöker kyssa honom så säger han ''du e på mig varenda jävla dag tror du verkligen att det ska funka alltid?'' inte ordagrant kanske men det var vad han sa och det dödade mig helt. Sen dess har jag haft feta problem med att ta initiativ till sex. O nu efter 4år e de va han klagar på, att jag aldrig tar initiativ till sex, att jag bara ligger där.
Sen en sak till, han älskar avsugningar. Precis som alla killar. Men jag klarar inte det. Det finns två anledningar, för det första hängde jag ihop med två riktiga horor när jag var 11-13år, de kunde bestämma träff med upp till 15 killar som sen stod på rad för att bli avsugna. Jag kan helt ärligt säga att jag INTE tog del av detta, jag tappade oskulden efter jag slutat umgås med dessa brudarna. De gav mig avsmak på sex om man säger så. De satt i webcamen o visade på dildos o bananer hur bra det var på o suga sen kom det ett helt gäng och de lottade om vem som skulle va tvungen o ta 'den fule feta' osv, så såg dagarna ut. Jag såg vad de gjorde, jag såg hur killarna tittade på dom och jag tänkte att det där ska aldrig bli jag. Så det är första anledningen till att jag har svårt för avsugningar.
Den andra är att när jag var 6-8år kommer inte ihåg exakt men jag hade fortfarande barbies och våningssäng och spelade super mario, vet inte om jag hade börjat skolan tror ej. Så har mamma sin kille och hans son hemma hos oss. Sonen, mattias, var 15-17 nåt sånt. Han älskade att passa mig och vi spelade alltid spel, tv-spel elr brädspel. Sen just denna gången, så undrar han om jag vill se hans snopp. Jag blev lite ställd och även om jag anade vad han menade var jag inte säger så det blev ett tveksamt 'ja', han tog fram den o jag blev inte rädd elr äcklad jag bara wow typ en sån har jag aldrig sett förr haha sen visste jag någonstans att det vi gjorde var fel så då blev det ännu mer spännande. Sen ber han mig pussa den, men det ville jag inte. Sen kommer jag inte ihåg riktigt detaljerat va som händer men han försöker trycka in den i munnen på mig, sen när han inte lyckas tar han av mina randiga strumpbyxor jag hade på mig lägger mig ner o försöker få in den, men de säger ju sig själv det var smått omöjligt. Sen kallade mamma att det var mat sen var det inte mer med det. berättade detta för min mamma för nåt år sen så nu vet hon iaf vad som hände
Men dessa två händelserna tillsammans gör att när baby ställer sig framför mig o vill att jag ska suga av han, det går bara inte det blir tvärstopp o hjärnan. Så säger han 'men ge han en puss iaf' ahhhhhhhh han förstår verkligen inte hur det känns jag har berättat för han men tydligen inte tillräckligt för han respekterar ju inte det. Visst jag kan förstå att han vill ha en avsugning då o då speciellt om vi nu ska tillbringa resten av livet tillsammans, men han får 'lägga fram det' på ett annat sätt. Jag vill inte känna mig som en hora, o jag vill inte känna mig 'antastad'. Jag hatar detta. Att inte kunna göra min kille nöjd en enda fucking gång... O det värsta e att ibland hoppas jag att han ska hitta en KK så att jag ska slippa allt sånt här...................
peace

Woohoo look what the mailman brought me!

Dagen blev precis liiite bättre ;)
O som om det inte var nog med paketen så smittade mitt återfunna bra humör av sig på baby, ska ta bussen hem till han o gå en lång runda med mopsen nu :)
o en sak till, slänger upp den där bilden på gräsmuffinsen nu ;)
have a nice day
peace
var lite smått o gott med nödvändiga ting till våren... böcker, haremsbyxor, leggings, nagellack, strumpor och ögonfransböjare, för min förra gick upp i rök..
och de gudomliga gräsmuffina.... ser ni hur de är lite svagt grönaktiga i mitten? ^^

Peppfredag? Deppfredag........

Jahapp va fan ska man göra idag då? Vaknade på bra humör men det har gradvis ersatts av ångest. Baby bara tjurar om allt. Fattar inte va de är med han... Han är ledig idag, det är fredag, även om vi inte har några pengar så hade han kunnat komma hit med mopsen så kunde vi tagit en mysig promenad.. Men nej, han har kollat UFC sen han vaknade, och nu är han trött o ska vila. Seriöst?
Tror jag ska gå in på hm.com o dämpa min ångest lite. Har ju trots allt någon hundring kvar att handla för där. Elr nä, de ska jag inte. Ska inte maxa min kredit igen så jag måste betala in en tusing i månaden till dom. Men va fan ska jag då göra?????? :(
jag blir deprimerad...............'
peace

Börjar få lite småpanik.........

Fick mina pengar i fredags, skulle ju ringa abortmottagningen då och boka en tid. Men efter räkningar hade jag 1100 över, kattmat o kattsand var akut (-300) ingen mat hade jag hemma heller (-600) vart tvungen att ladda min mobil så att jag överhududtaget kan ringa (-150) sen vart jag pank.... Men tänkte, det är lugnt, för baby får ju faktiskt lön i veckan. Synd bara att han har lånat pengar av firman, så att de drog en tusing från denna veckolönen, där var inte ens 300 över och då har vi bara köpt det absolut nödvändigaste som pasta och filmjölk så att jag har nåt o leva på... Så nu sitter jag här o vet fan inte va jag ska göra. Idag är jag inne på vecka 14, vilket innebär att jag har 4v till på mig att göra aborten... Men jag tycker redan att jag har väntat alldeles för länge... Kan känna bebisen röra sig ibland, läste att barnet har börjat hicka i v13 så de e kanske de jag känner..... FÅR PANIK
Ringde min mammas pojkvän häromdan för o höra om jag kunde låna av honom, men han hade inte heller några pengar :( vet inte va jag ska göra!
Får väl gå ut o fnaska lite som så många andra gör.....men vem vill sätta på en fet gravid kossa??

peace

RSS 2.0