Ambitiolös

Praise the lord! Jag återfann inlägget som dissade mig imorse.... here it comes
Har verkligen inte haft någon lust att skriva något sista tiden. Vet faktiskt inte varför. Lovade ju bilder på mina gräsmuffins men har ännu inte lagt in dem i datorn så det får vänta.
Sen har baby fått veta att jag har en blogg.... va kul. Roligt att man får ha nåt ifred. ''Men vill du ha det ifred så betyder det att du har nåt o dölja''. Visst jag har skrivit saker här jag aldrig skulle få för mig att berätta för honom, som när jag hade en sexdröm om en annan kille tex. Men hade jag sagt det hade det bara blivit en massa onödigt tjafs. Jag har sagt till han att är där något som han borde veta så får han veta det, men jag tycker inte sexdrömmar kan räknas till 'saker han borde veta'. Eller har jag fel?
Sen är det så jävla skönt att kunna vräka av sig.... DIN SVARTSJUKE JÄVEL VARFÖR SKA JAG ALLTID LIDA AV DIN TILLITSSTÖRNING VÄX UPP ISTÄLLET O SLUTA VA SÅ PARANOID!!!!!!!!!!!!!! Som det där tex, det skulle jag aldrig säga till honom. Visst skulle jag vädra mina känslor, men jag hade aldrig sagt det på det där sättet. Men det betyder inte att jag inte behöver få ut det.
Jag förstår mig inte på killar. Har jag pratat med min tjejkompis i en timme o jag inte vill säga detaljerat vad vi pratat om, ja då har jag något att dölja. Om jag inte ringer han inom en timme efter han har åkt hem, som häromkvällen då jag kom hem o blev bjuden på ett glas vin av min hyresvärds kille o hans dotter - slutade med tre flaskor, då måste jag ju ha gjort något dumt. Varför skulle jag annars inte höra av mig på nästan 3h? Jo, för att jag gick upp på rummet o dumpade min jacka o mina grejer, sen kallade de ner mig på som sagt ETT glas vin som snabbt blev fler. Jag ringde honom när jag gick ut med hunden vid 23, han åkte hem vid 20.30. Han va så lack att han inte ens svarade när jag ringde, sen dagen efter när han va här på kvällen muttrar han ''ja o självklart e jag fortfarande lack för igår''. VAD ÄR DÄR ATT VA LACK FÖR?!?!?!?! har jag gjort nåt fel??
blir så trööttttttttt........ är det verkligen så fel att hålla sin blogg hemlig för sin kille??? okej om jag hade gett ut den till allt o alla men det är BARA my beloved BFF som har den, va jag vet, har iallafall inte gett ut den till någon annan jag känner... men men
that's life när man valt o bli tillsammans med en svartsjuk kille..
peace
weed vs spice(fake legal weed)

Örongodis

jag har hittat min gud. Förutom Infected Mushroom då såklart...
Tokyo Prime heter han, babys polare dessutom.
Sjukt fet musik!

COCKSUCKER

jag hade precis skrivit ett LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGT inlägg.
Sen råka jag trycka ctrl+a istället för shift+a, sen fortsatte jag skriva. = allt gick upp i rök
NU E JAG LACK

Blackout

Shit vilken helg... baby sov här fre-lör o åkte inte hem förränsent på lördagen, tänkte skriva ett inlägg då men jag däckade framför datorn haha vaknade halv7 i morse o stängde av datorn, släckte lampor, byta om osv. Var helt klubbad igår asså! Började vid 7-8, kunde inte följa baby till bussen följde han till dörren bara, sen drog jag med mig några mackor upp o så fort dom va slut däcka jag igen haha vi åt gräsmuffins igår förstår ni ;)
Jag stör mig på att jag inte tog foto på allt under processen så ni kunde fått se... Hade en halv lidl-påse med kristaller som vi fick bara sådär av vår dealer. Dom köper ju in ett kilo gräs, sen delar dom upp det i bitar så blir det en påse över med pinnar, löv och kristaller. Vi bara körde det i en sil typ grinda det helt, ut med alla pinnar, sen ner med pulvret i smöret. Hade typ 250g smör men de blev ändå inte flytande för mkt gräs så det såg ut som spenatstuvning typ haha... Btw vi gjorde kladdmuffins. Fast när vi kommer hem från malmborgs ser jag att vi hade behövt mer kakao -.- men palla inte springa tillbaka så det blev tyyp 1½msk kakao ist för fyra... öste på lite mer socker istället för att de skulle smaka nåt annat än gräs. Men de misslyckades vi med :P De smakade verkligen baara gräs haha
Men jag säger inte att de var äckliga! De var hur goda som helst :) Och de funkade bra hahaha de bästa jag har ätit i hela mitt liv. Och jag har varit i Amsterdam o käkat spacecakes på flera olika ställen ;) Synd bara att jag brände dom.. De smakade inte bränt, men pappret va ett helvete o få av i botten haha
Men men nu är baby på väg hit igen :S fan va han e klistrig då... vet inte om jag ska försöka hinna duscha innan han kommer.. tror inte det är lönt :P
Ska ta lite bilder på kakorna iaf innan de försvinner helt.. Hade gärna tagit en bild på mig själv med hahahah ni skulle bara se mig hur man ser ut efter 4-5 såna! Men jag ska ju vara anonym så det blir inget med det.
Ni får se bilder senare ikväll när han åkt hem,
have a nice day
peace


It's a lovely day

just got payed!!!!! Abortmottagningen, here I come!!!
wohoo! =D

Be careful what u wish for...

cuz u just might get it.
Jag startade en blogg främst för att kunna vräka av mig. Jag har liksom min pojkvän o de e allt jag har, min bästa tjejkompis bor 10mil bort så hos henne kan man ju inte snacka av sig så ofta som man kanske hade velat. Hade en dagbok innan men den läste baby hela jävla tiden. Respektlöst.. Men det var vad jag hade förväntat mig om jag ska va ärlig. Men iallafall, min blogg är min dagbok. Ibland skriver jag om hur jag mår, ibland blir det framtidstankar, ibland nostalgi och ibland bara en summering av dagen. Självklart uppskattar jag kommentarer och läsare, annars hade jag ju aldrig startat en blogg! Men folk som dömer en och uttalar sig om saker de inte vet? Det klarar jag mig utan.
Är det något jag gör som ni vill ifrågasätta, som ni ogillar elr gillar, elr whatever bara skriv det! Men ha inte massa förutfattade meningar. Alla har rätt till sina åsikter, men åsikter och fördomar e inte samma sak.
Jag vaknade i morse av att jag grät... jag grät och grät och kunde inte sluta. Det var graviditeten som gjorde sig påmind. Helst av allt hade jag ju bara fått tillbaka mitt gamla jobb, skaffat mig en lägenhet och behållt barnet. Men så lätt är det inte. Och jag tänker inte föda ett barn och ge den samma tuffa uppväxt som jag hade, aldrig i livet. Jag tänker inte föda barn innan jag har mina gymnasiebetyg, när jag bor på tio kvadrat och inte har resurser till att försörja mig själv med mat en hel månad.
Jag har tänkt på detta mer än ni tror, har spenderat många sömnlösa nätter till att väga för- och nackdelar. Men det går helt enkelt inte nu, jag kan inte ha ett barn nu. Så nu, när beslutet om abort är taget, vill jag inte tänka på det mer. Jag vill bara få det gjort och gå vidare. Varför plåga sig själv mer än nödvändigt?
Btw, ni hade väl klagat ännu mer om hur olämplig mamma jag hade varit om jag hade bestämt mig för o behålla de? Rätta mig om jag har fel.
Så nu ska jag röka min morgongräsare och komma på andra tankar.
Peace

Alone again

Nähä det blidde ingen nattgäst. Han hade ju lånat sin mammas busskort o det behöver hon imorgon.. Sen skulle han visst jobba imorgon ändå, på KK i Lund... sade till han att kirra gratis abort ;) haha
Men men nu sitter han här. Han lämnade en limpa av sin pappas hembakade bröd, helt underbart. Precis tryckt i mig tre skivor med leverpastej haha. O nu e jag röksugen, har både gräs o spice men inga cigg... O den enda personen i huset som röker har jag redan rånat, han har bara en kvar och jag vetifan om jag har mage att fråga efter den. Vi får se. Det känns som om jag kommer göra det ändå haha
Ska försöka däcka sen.. Om jag kan slita mig från mina facebook-spel....... så jävla nördig e jag -.-
peace

Nattgäst

Idag ska baby sova hos mig... han är framme med bussen 19.07, sen ska han inte jobba imorgon så jag vet inte riktigt när han åker hem... = jag vet inte riktigt när jag bloggar igen
jag håller ju min blogg hemlig för han, av samma anledning som jag valt att hålla den anonym, för att jag vill kunna skriva precis vad jag känner o tycker utan att tänka på att någon ska bli arg elr sårad. Är jag trött på han en dag så vill jag kunna skriva det. Träffar jag ett ex på stan o snackar lite skit kanske jag inte säger de till han, men jag vill kunna skriva det här, osv. U see what I mean?
Så tills vidare,
peace

Tjänster o gentjänster

Tycker du om min blogg? Gillar du min blogg och det är ömsesidigt så kan vi göra en deal, jag länkar din om du länkar min ;) för vem är inte kåt på läsare liksom?
peace

Mätt o belåten

Var så grymt sugen på 'riktig' mat, dvs sånt mormor brukade laga till mig när jag va liten. Kött sås o potatis, svensk husmanskost. Så det var vad det blev. Blev stekt rostbiff m ugnsbakad potatis m ost lök och vitlök, o gräddsås o inlagd gurka till det. O ett glas vin så klart. Såhär på en torsdag. Mums! Det enda som fattades var lingonsylt elr svartvinbärsgelé.. Men vi hade bara sylt och den gick ut i juni förra året så hoppade den ;)
peace
mums!
och så efterrätt så klart ;)
Skulle varit en holk istället bara, men jag rökte så jävla mkt igår så var bara till den i morse..
nu får jag sitta o vänta på baby i 2h till innan jag får mer...... livet e hårt

SSDD

Same shit, different day.
Det finns en sak jag hatar me sommaren. Elr ja, sen jag blev tjock igen iallafall. INGENTING SITTER SNYGGT. För två år sen kunde man bara dra på sig ett par jeansshorts o ett linne men se de funkar inte längre..... har bytat om nu sen kl 11 o de slutar som vanligt me svarta leggings, svart linne o en stor kofta.
KAN MINA PENGAR KOMMA NU SÅ JAG KAN FIXA ABORTEN OCH BÖRJA BANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA??!!
jag håller tummarna....
peace
bebisbula

My tounge burns :(

Usch ja.... åt en maaaaaaaaaaaaaaassa surt godis igår... det bokstavligen talat frätte hål på tungan. Hål som gjorde sig påminda nu efter listerinen gahhhh it burrrrns
'
allt de sura ligger i botten ^^
aj aj :(
ignorera gluggen, den skall åtgärdas asap

We all live in a..

yellow submarine :D haha vet ni va jag brukar göra ibland när jag e stenad o åker fullproppad buss? sätter på Beatles - Yellow Submarine, men så ändrar jag de till green limousine i huvet så låssas jag att alla på bussen sitter o sjunger o vaggar tillsammans.. kärlek! :D but that's just me.... o jag e stenad som få
peace

It's the end of the world, as we know it.

och det menar jag bokstavligen. Det är inte jordens undergång, det är bara slut på det vi kallar verkligheten, det är dags för en ny era. Solen har nu gått igenom många olika faser, och när mayafolket gjorde sin kalender menade de inte att världen går under när dessa faser är avklarade, utan det börjar helt enkelt om från början.
Detta har forskare och astrologer hittat bevis för, det har faktiskt redan börjat hända. Ni förstår, den globala uppvärmningen har ingenting med oss människor att göra. Våra koldioxidutsläpp bidrar endast till 0,002% av detta. (kan ha varit 0,02% är osäker just där). Anledningen till att detta händer är solen. De senaste hundra åren har solen börjat bete sig annorlunda.Den är så full av energi att den är sprängfärdig, astrologer bökstavligen talat ser hur solens yta 'morphas' och hur solen skickar iväg enorma mängder energi, mer och mer för varje årtionde. Denna energin har lett till att våra hav värmts upp, och när haven värms upp släpper de ut koldioxid. Här kommer jag verkligen inte ihåg siffran men mer än 80% av uppvärmningen av jorden beror på vattenånga.
Det forskare och andra kunniga människor vet kommer hända är;
1. Solen går in i en ny fas, under processen kommer den att generera enorma mängder energi som kommer att påverka inte bara vår värld utan även oss människor både psykiskt och fysiskt.
Många tror att denna mängden energi framförallt kommer påverka vårat medvetande och därav vårat beteende o sätt att tänka men detta är bara teorier. Min första tanke är att vi alla kommer bli strålskadade...
2. Jordens poler kommer att byta plats, detta har redan börjat hända då jorden magnetfält har börjat försvinna. Sedan 1845 har man mätt en minskning med 10%. För övrigt är det inget nytt att polerna bytar plats, detta händer ungefär vart 200 000e år. Det magnetfältet gör är att hålla vår atmosfär på plats, och skydda oss från solens energivågor. Andra konsekvenser uppstår givetvis också, tex kommer djur såsom bin och sköldpaddor att få problem att hitta.
Hur detta kommer påverka oss kan man alltså spekulera i, men påverka oss kommer det göra, det förstår ju vilket idiot som helst. Jag tror det viktigaste vi kan göra är att förbereda oss psykiskt. Forska i gamla kulturer och folkslag, testa lite psykedeliska droger såsom svamp elr DMT, detta för att öppna upp ditt medvetande och göra dig mottaglig för förändringar.
Och en sak till, jag tror inte alla naturkatastrofer har med det jag berättade att göra. Kolla upp HAARP, jag säger inte att det är de som har gjort det. Men 'maskinen' de har (som flera andra 'stormakter' såsom kina och ryssland också har) den har förmågan att skapa jordbävningar. Förmåga att skapa tsunamis, orkaner osv. Den har förmåga att programmera våra hjärnor. Den har alltså förmågan att förstöra ett helt land med naturkatastrofer och sen hjärntvätta befolkningen till att bygga upp landet efter deras egen kapitalistmall. Jag säger inte att de har gjort allt detta. Jag säger bara att de kan om de vill, och nu är det eliten vi pratar om. Går att hitta massa filmer och dokumentärer om detta på nätet.
Sen borde ni kolla upp DMT, jag gilalr dock inte wikipedias beskrivning, det får den att framstå som en farlig kemiskt framställd drog, när det i själva verket finns i oss redan. Hjärnan producerar enorma mängder DMT varje natt, det är den som gör att vi drömmer. Iallafall checka filmen DMT: The spirit molecule, diggar du inte kvalitén på youtube så finns den givetvis på piratebay.
Nä nu ska jag käka frulle o mecka en morgongräsare.
Peace!

''Snygg hund''

Precis följt baby till bussen, tog med min hyresvärd äckliga hund, Katty. En aggressiv liten bitch som skäller och jagar min stackars tisetatt dagarna i ända. Iallafall, var på väg hem igen, helt dött ute. Ser ett gäng blattar framför mig, 14-16 bast kanske. De går över hela gångbanan jag går närmre o närmre och jag bad till gud att Katty inte ska börja skälla som en galning. Så när jag e typ 4-5m ifrån dom så stannar dom. Så kommer en liten flabbig brud fram ''Åhh vilket snygg hund do har'' alla fnissar, så går hon fram lite till ''Får jag klappa på den?'' jag kokar för fullt o svarar ''ja om du vill bli av med en hand'' bruden ser ut som hon ska kutta mig så sticker hon fram handen till Katty som får ett utbrott och ser ut som om hon ska döda henne hahaha
Jag har aldrig sett ett par fjortisar skingras så fort i hela mitt liv haha Katty är i knähöjd typ lite större o har tjock päls som en husky och spetsig nos me spetsiga tänder så när hon hoppar fram mot en o skäller o dreglar o morrar samtidigt ser hon ut som ett fucking monster hahahaha
Jaa blatteungar u made my day, för en gångs skull haha synd att hon inte bet dig snorunge
Och till en helt annan sak, jag älskar att min tatuering syns igenom mina strumpbyxor <3

peace

Something just ain't right

Trodde aldrig detta skulle komma från mig... Men det var fan inte gott att röka idag :s 15 grader ute en härlig ny kopp te men de smakade inte som det skulle. Vart sugen som fan innan och nu efter e jag ju nöjd men jag njöt inte av processen... Hmmmmmmmm....
Maya vart med sugen.... Hon har lärt sig att rullar jag en joint så går vi snart ut i trädgården ;) haha
Peace

Tre år, tre månaders graviditet o tre ton godis senare

Fan va härligt väder idag! Älskar när solen skiner :) blir till o äta upp frukosten snabbt, mecka o springa ut o lapa sol med min gräsare... helt underbart! Baby kan inte komma hit förrän jättesent idag, vi är panka så det finns inga busspengar så han får vänta på att sin morsa kommer hem från jobb o ta hennes busskort -.- jobbigt värre.
Så det innebär alltså att jag får klara mig på min lilla smula och mina två cigg 8-9h till.... men men jag har väl varit med om värre antar jag.
Asså enda sen igår när jag hitta de bilderna på min gamla anorexiakropp så kan jag inte släppa de längre... Jag måste komma i form! Det är bara så jävla jobbigt med graviditeten... är i 3e månaden nu. Man har ju aptit för två, sen även om jag skulle hålla igen blir ju magen ändå inte platt direkt ^^ känns meningslöst o banta nu. Så fort jag får mina jävla socpengar, vilka borde komma absolut senast på måndag, så ska jag ringa abortmottagningen o få detta skitet överstökat! Sen har jag lite o göra om jag vill kunna gå i bikini till sommaren ;)
peace
sånt här hjälper ju inte direkt.....
2011 ... 2008 .. lite skillnad, huh?

en gång när man va smal...

hittade massa bilder från 2008-2009...  vägde 45-55kg på dessa bilderna, hade precis gått ner ca 30kg o tyckte att jag behövde gå ner ännu mer... sjuka tider
denna bilden hade jag döpt till ''feta lår''
2008 - 55kg
2009 - 45kg
O vet ni vad det värsta är? Jag saknar detta....

Våta drömmar, all night every night.

Asså det börjar bli mer regel än undantag med mina porrdrömmar nu. De e helt sjukt. Ända gången jag inte snuskar i sömnen är de få ggr jag o baby har sex, annars vaknar jag pilsk som en pilsnerduschad fjortis! Idag var det min hyresvärds pojkväns son som föll offer för min vilda fantasi....
Jag stod inne i badrummet o sminkade mig, så kom han in o ville ha lite spegelspace, så jag flytta mig åt sidan så han med fick plats. Sen bara grabbar han min tutte o börjar hångla upp mig haha inget direkt drömscenario... elr vänta, jo? haha... sjuk dröm.
Men vi hade faktiskt aldrig sex, vi var inne på dasset o grovhångla, sen drar han av mina kläder o blöter ner mig me duschslangen, sen gick han ner på mig, sen kom jag, sen gick resten av drömmen ut på att jag försökte få han att dra av sina kläder med så vi kunde ha sex, men de sket sig. Jag vakna störtkåt istället. Hahaha...
Det är det enda jag hatar me våta drömmar. Även om jag i drömmen blir tillfredställd har man ju inte fått nåt hårt i sig i verkligheten hahaha...
peace

Alkisvarning (?)

Har varit en lång dag idag.. Fått en massa gjort, hela huset blänker så fint när vårsolen lyser in.
Trodde jag skulle vara bakis hela dagen, men det ordna upp sig efter morgonens gräsare. Har ju druckit två dagar i rad :P fyra xider i fredas, o en öl o en halv flaska vin igår, plus en massa gräs såklart.. Och jag brukar inte dricka, as a matter of fact, jag e under drickesträning. Varje gång jag och baby har varit ute det sista året har jag spytt och/elr däckat.... Så jag ska öva på att dricka hemma lite ;)
Blev ett glas vin idag igen efter jag vart färdig med städningen, tyckte att jag förtjänade det. En cigg o ett glas vin efter tre timmars slit är väl inte fel, även om det så skulle vara en sönda? Men baby tittade iallafall på mig som om det var alkisvarning på ingång.
Köpte en massa godis innan, en massa surt och lite choklad. Har ätit upp chokladet men pallar inte de andra, får halsbränna.. Är så jävla trött på godis men ändå ska man ha de haha.. Hundra spänn på godis varje dag är inte hållbart, speciellt när man inte tycker de e gott längre. Nu sitter vi liksom här, två dagar efter löning, och vi kan redan räkna de sista kronorna.
Men men, sånt är livet. Och insisterar man på att alltid överdriva till max, o njuta av varje sekund, ja då får de kosta va de kosta vill. Tur att de alltid finns alternativa inkomstkällor när soc och lön tar slut, nu vill babys chef att vi kommer o leker trädgårdsmästare hemma hos han. De e de jag menar!
Peace
''Iain't to proud to bow,
I ain't to proud to kneel,
I ain't to proud to run,
I ain't to proud to beg,
Because I don't want respect,
I'd much rather have fun''

Med elr Mot

Om det var folkomröstning idag, hur hade du röstat?
Avkriminalisera cannabis elr fortsätta förbjuda?



Hur ser du på cannabis och cannabisbrukare?



president Jimmy Carter, tro det elr ej, sade någonting vettigt under sin tid, som ni kan ha i åtanke;
"Penalties against drug use should not be more damaging to an individual than the use of the drug itself.
Nowhere is this more clear than in the laws against the possession of marijuana in private for personal use."

Vaken?

mmm...typ? förstår inte riktigt vad jag gör uppe för tillfället. och nu har jag käkat frulle så det är inte lönt att försöka däcka igen :P precis skitit nu också..lovely. älskar när man bara ätit skräp hela helgen, går så snabbt o skita söndag-måndag morgon :) btw världens bästa app om du har tråkigt när du skiter, iPoo! Haha helt underbar. Som twitter bara att de e bara massa skit typ.


nu tänkte jag mecka mitt sista, se om jag hinner röka innan alla vaknar.. har tänkt på det, även om alla vaknar, so what? jag är den enda som röker jag tror inte de går ut i trädgården för o kolla om jag röker gräs, jag tror och hoppas för deras egen skull att de har bättre än så för sig på en bakissöndagmorgon... ;P
so long
peace
monsterholken från pineapple express!

sparris på pizza

gaahh jag måste göra något.jag kan inte bara skriva det blir jobbigt i längden ibland e jag för stenad o seg i huvet för att uttrycka mina känslor i ord.. som tusse göra serier typ haha asball förutom att jag suger på paint :P måste hitta på något roligt kreativt att pyssla med något måleri elr pilleri blir det men vaaaaaaaaaaad. har lite begränsat utbud här hemma med.
hoppas alla sover så jag kan smoke a joint on it. det löser alla problem och frågetecken.
shit jag måste pizza brb
*pissa menade jag ju givetvis haha... så går det när man skriver när man e stenad. när tanken väl nått ut i fingertopparna så har man redan kommit på nåt nytt, elr blivit sugen på nåt haha. inte för att jag e så sugen på nåt nu, åt cheeseburgare till lunch o pizza till middag... god och billig pizza iaf, hemkörning utan avgift jag tog värsta med oxfilé, gorgonzola, sparris och svamp o den kosta bara 69kr :) sen va dom lite sega me o komma men de kan jag ta när de kör ut gratis.
de enda som stör mig e att alla jävla pizzerior inte har förstått skillnaden på majonnäs o bearnaise - det ser o låter nästan likadant MEN FFS de e en jääävla skillnad SPAGGEJÄVEL.
på tal om spaggejävlar. min polackahyresvärd o hennes serbiska pojkvän sitter o röker vattenpipa i storarummet, betyder de att jag kan puffa utanför dörren utan att de känner lukten?
nu bombar de här utanför :s SPAGGEJÄVLARx3 mff vann inte ens va fan är där o va glad över. nä nu vill jag röka. på me joggingbrallor o ut me hunden.
blessya
peace
btw, filmtips - Grandma's Boy - weedfilm
skippa ' om du letar på piratebay



en sak till JAG FICK MIN EFTERLÄNGTADE SEMLA IDAG OCH DEN SMAKADE LJUVLIGT <3

va ska jag göra?

hade jag haft obegränsat med möjligheter, kunnat göra precis vad jag vill... då hade jag velat skaffa ett jobb, ett fysiskt stimulerande men inte speciellt krävande jobb, för jag vill vara tillräckligt pigg för o plugga körkort när jag kommer hem. dessutom vill jag ta upp mina gymnasiestudier på distans så att jag kan jobba med det jag vill i framtiden. så deltidsjobb, distansstudier, o körkort. sen vill jag bli singel, skaffa mig en egen lägenhet o ha fest hemma varje helg. sen vill jag ut på pubrunda, jag vill besöka varenda cheezy klubb/pub i malmö o göra bort mig tills jag får flytta till landskrona. där bor jag tillsammans med min bästa vän tills hennes sambo dör av en hjärtattack efter att han spelat wow 16dagar i ströäck utan mat och sömn, endast intagit tjack och xanor. sen visar de sig att han ahr ett arv på 357biljarder så flyttar jag och min vän till L.A. medans vi letar efter en egen ö, när vi hittat den perfekta ön slår vi till och startar det största marijuanavänliga stället på jorden! där lever vi sen o e lyckliga i alla år.
slut.
btw, se 'Saving Grace'.
peace

im sick and tired of being sick and tired

Jag e trött på o va pank. Jag e trött på att inte ha nåt o göra om dagarna. Jag är trött på att gå o lägga mig hungrig. Jag är trött på att inte kunna sova. Jag är trött på att aldrig ha busspengar o behöva promenera genom halva stan varje gång jag ska nåt. Jag e trött på att soc tar 1kr för att skriva ut papper de kräver att jag ska lämna in. Jag e trött på att vara gravid för att jag inte har råd med abort. Jag är trött på att min hyresvärd läser min post, äter min mat o rotar på mitt rum. Jag e trött på att få skit för saker jag inte har gjort. Jag e trött på min pojkväns svartsjuka och brist på tillit. Jag e trött på att vara otränad. Jag e trött på att inte ha råd att gå till frisören. Jag är trött på min glugg. Jag är trött på att inte kunna raka benen för att jag inte har råd till nya rakblad. Jag är trött på att inte ha råd med bajspåsar så jag får slänga kattskiten rakt ner i soptunnan så att det stinker i hela rummet. Jag är trött på att vara nikotinberoende. Jag är trött på mitt liv. JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VARA TRÖTT

Svarta hundar och lesbiskt sex

Nej jag glömde inte bort bloggen igen, jag kunde bara inte komma in på den igår. cocksuckah
Igår var lite annorlunda. Börja med att jag meckar min morgonholk, går ut o sätter mig, sen kommer min hyresvärd hem -.- men de gick.
Sen hör en gaaammal tjejkompis av sig o vill bjuda på pizza. Vi har lite tjafs bakom oss, inte träffat henne på nästan två år och sist vi umgicks var vi båda så pixade att jag inte ens kunde hålla koll på min blåsa.. det blev en massa tjafs om pengar o knark o till slut palla jag inte med henne längre. Men nu är hon ren, har varit de sen november, röker inte ens cigg den jävlen. Vilket gjorde mig rätt besviken för jag hade ställt in mig på o råna hennes packe. Men men.. gick o mötte henne på södervärn, skulle ju som sagt egentligen dela en pizza men hon blev sugen på thai så vi gick till Tamnack Thai mittemot burger king vid triangeln ist. Gott! Sjukt billigt också, 45 kr för en rätt, tio för dricka, alltid (!) och man blir fucking mätt. Fast jag ska ju aldrig mer beställa 3an (kyckling, jordnötter, potatis o ris) det var inte potatisen det var fel på som man skulle kunna tro, den gjorde sig faktiskt riktigt bra till thaikryddorna.  Det var dom jävla jordnötterna...tvi. Sen va den inte de minsta stark, visserligen visa dom 0 av 5 chilifrukter på menyn men jag trodde iaf den skulle ha lite smak :P men men de va gott, o gratis e ännu godare ju mohahah.
Efteråt köpte hon vars två lösa cigg till oss på möllan :) vi satte oss o snacka lite skit, o mitt absti bubblade fram. Inte rökt sen morgonen ju, o rökat och ciggen va sluut......försökte desperat ringa runt lite men ingen ville låna mig, FITTTOOOR, nu sitter vi här med 5200.- va fan säger ni nu va??? va?? nu går de bra o komma ??! haha... så jag gick hem från stan efter nån timme, tryckte i mig en stilnoct o försökte somna. Men fick sjuuuuukaste hallisarna. Såg en svart hund i min soffa som morrade åt mig o skrapa med ena tassen som en tjur innan de attackerar.... den bara vänta på att anfalla mig.... ssåg den gå ner på golvet o komma gående mot mig där freaka jag ut o vände mig mot fönstret istället. bara för o se gardinen dansa för mig. men de va lite bättre än en blodtörstig svart hund iaf ;) till slut fick jag spel o tryckte i mig den sista med. Sen slocka jag. O hade sjuuukaste drömmarna haha.. testa  gå o lägga er pixad nån gång.. de e helt sjukt, jag e alltid pixad i drömmen med, kan inte gå rakt osv. igår va jag på ravefest o fick nått piller av nån skkum snubbe sen börja den kicka in jag va heeelbeng o så jävla lycklig sen bara tänder dom ljuset o skriker att alla ska ut. så e jag sist ut, så när jag ska gå ut så e vi på typ tionde våningen o dörren öppnas rakt ut i luften så e där en jättesmal jättebrant trappa utan räcke som man ska  gå ner för, jag bara gick in igen, DU (alex hette bruden i drömmen) jag e alldeles för beng för o gå ner för den trappan, jag stannar här. sen hade vi lesbiskt sex, en gammal killkompis adam osberg joina, sen vakna jag.
haha pixdrömmar e dom bästa!
Peace

hoppsan svejsan

Glömde visst bort att jag hade en blogg. Varit fantasitorka de sista dagarna. Skitjobbigt när röka o pengar tryter. O ingen mat har jag hemma heller, en limpa bröd och lite bregott är där. O en jävla massa pasta i skafferiet, men inget o ha till. Igår kokade jag bara spaghetti o åt med smör, salt o peppar, jättegott! Men mindre najs när jag spydde upp rubbet en timme senare..... blev nog lite mkt smör. Så det kan man ju inte äta idag igen. Får se vad jag gör, i värsta fall får jag bara äta spaghetti o ketchup. Det är ju trots allt mat i magen, även om det blir lite trist att leva på i en vecka. Men nä! För de e ju inte en vecka, det är bara idag och imorgon sen får baby löööön WOOHOO nu kändes allting genast mkt bättre ;D
formaterade min dator i förrgår, inte för att de hjälpte.
nä nu har jag fan inte mer o komma med.
ska meckish en liten
Peace

Fetaopurjofyllda kalvfärsbiffar med hasselbackspotatis o vingräddsås

tillbehör; rårivna morötter, stekta färska champinjoner och stekt aubergine.
dryck; kaffe, rött vin, öl och vatten - i en enda salig blandning.
mmmmmmmmmmmmm.... tur att han glömde efterrätten, för skulle den hålla samma klass som middan hade man ju dött. Sjukt jävla gott! Bra gjort calle! För övrigt var det en lång men trevlig kväll, vi blev hämtade runt 18 men maten stod inte på bordet förrän närmare halv nio. Men så går det om man envisas me o blanda ut den hela tiden då går allt lite segare :P men jag hade himla trevligt, var kul att hjälpa calle laga mat! Får hoppas baby var nöjd med, han va ju helt ok me o följa med, bara de inte tog för lång tid.. Vi tog inte bussen därifrån förrän 23.10 :P men han såg glad ut, mätt var han iallafall och trötta var vi båda två, o jag va full tihi. Baby, så går det om man inte dricker vin.
Det var ett bra sätt att inleda den jobbiga jävla veckan som väntar. Rizzlana är slut, 2 cigg kvar, 2 påsar kvar, o 1 krona i plånkan... o de e löning på torsdag. mhm. kul vecka!!! Men men har lite o göra ändå, ska söka 20-30 jobb innan den 20e då jag lämnar in mina papper till soc. Sen måste jag börja plugga min körkortsteori på allvar, känns som om lämpet kommer komma när som helst. Och jag är verkligen inte redo att sätta mig bakom en ratt! Jag vet ifs inte hur mkt teorin verkligen hjälper med det, men ja, jag är inte redo iallafall. Jag hade behövt gå till en peppcoach som pushar mig o övertalar mig om att jag klarar det innan jag går dit. men men
äta upp frullen nu sen mecka med det sista rizzlat wohoo
peace

Eftertraktad.... suck

Asså jag blir så trött på gamla ex som aldrig ger upp.. där är en kille, julle, som jag var tillsammans med innan min nuvarande.. det var i 8an... sen tog de slut för att han aldrig hade tid att träffas elr ville ses utanför skolan, och i skolan ville han knappt vara med mig öppet så jag trodde inte han var intresserad. Sen blev jag tillsammans med min nuvarande, och då kommer han med sin kärleksförklaring.. Lite för sent, för jag bodde redan tillsammans med min nya kille. Och sen har han tjatat o tjatat, i fyra år har han hört av sig konsekvent en gång i månaden o kollar läget mellan mig o min kille o vill träffas.. Jag säger till han att jag inte kan göra så, för jag får dåligt samvete.. hur dåligt det än är mellan oss kan jag inte gå o träffa julle o sen sitta o titta min pojkvän i ögonen. Jag har inget emot att prata med han på chatten på facebook då o då han e jävligt ball o snacka med o har kommit med många goda råd när jag har haft något problem, han finns alltid där. Men han fortsätter också hela tiden o försöker pusha gränsen.
Nu har han gått o skaffat flickvän, de bor tillsammans, tror de har varit ihop i lite mer än ett år. Jag trodde att han skulle sluta va så på när han själv fick tjej o skulle va trogen själv, elr att han åtminstone kunde förstå varför jag känner hur jag gör och därav respektera vad jag säger. Men nää... Ahh.. suck... så måste man oroa sig för att han ska skriva nåt flörtigt när baby sitter vid min dator.....Kan ju inte ta bort han har liksom känt han i nästan 6år o kan som sagt prata om allt med han, vi är jävligt bra vänner i grunden. Va fan ska man göra?
ja..säg det....
Peace

Världen håller inte på att gå under

den är bara på väg åt helvete, och det är vi själv som drar den dit. Och jag snackar inte om koldioxid utsläpp o trängselavgifter jag snackar om vår mentalitet. Vi måste sluta hata o försöka hitta bovar o fiender i alla situationer, ibland är det vårt gemensama agerande som leder till konsekvenser, inte någon stackars syndabock. Rök lite gräs, chillaxa lite, varje gång en negativ tanke slår dig så försök hitta nåt positivt. Var aktivt medveten om dina tankar och i vilken riktning du styr dig själv. Det behöver inte vara så drastiskt som att fundera 15min inför alla små beslut som ska tas, men försök uppmärksamma när du börjar reta dig. Vad är det egentligen du retar dig på? Är det något rimligt? Något du faktiskt har makt att förändra? Bortse från det som irriterar dig, finns det verkligen inte något positivt i saken? Ser du bara problem och ångest och verkligen inte kan hitta en gnutta kärlek så tänk helt enkelt på nåt annat. Genom att förändra våra tankar, förändrar vi våra liv. Och tro det eller ej, men tillämpar du detta konsekvent under en period, så ska du se att du blir gladare till slut. Problemen må finnas kvar men du lär dig att inte lägga mer energi på det än vad som är nödvändigt, hitta ljuspunkter på andra ställen. Och när du själv blir gladare, så blir människor i din omgivning det med. Det finns inget så smittosamt som ett äkta leende och ett kärleksfullt inre.
Tänk på det!
Peace

gröööh

kom inte på nån bra titel.... grööööööööööööhhhrg. wazzup? själv sitter man o käkar frulle. gött mos. Är på bra humör idag :) det tycker man om, ljus o lycka ska de va! försöker få baby att följa med hem till mamma imorgon, blir mamma o hennes pojkvän o jag o baby(?) o go mat o go dricka o gott röka o go stämning. Bara gott. Men han e ju en liten suris. Han tycker inte om min mamma, tror att vi kan vara tillsammans resten av livet utan tt de ska behöva träffas. Kan egentligen inte klandra han, för de två första åren vi var tillsammans bodde han hemma hos mig. Han fick se hennes riktiga sidor, han fick se hur hon vräkte av sig på mig om hon vaknat på fel sida, han fick se hennes sjuka leverne och humör, han fick se henne banka ner mig o fortsätta slå mig när jag ligger i fosterställning på golvet. Ja, han fick se en del, så kan inte begära att han ska älska henne. Men lite trist är det, vill liksom att vi ska kunna umgås då o då, min mamma röker med, så typ en gång i månaden käka en god middag tillsammans röka en fet o bara umgås lite. Men det kommer aldrig på tal.... FAST! säg aldrig aldrig, nu smsa han precis o skrev att han följer med om det inte tar för lång tid :) woohoo!

jag vet inte va jag ska skriva nu mer, fortsätter när jag har nåt o komma med.
so long,
peace

Kackel i hönshuset

Shit asså vilket liv det blev. Någon kommenterar något and all hell breaks loose. Och när argumenten tryter spårar konversationen ur och landar i sandlådan. Det är så jävla onödigt. Jag försökte att inte lägga mig i o bara kommentera när jag var direkt tilltalad elr kände att det behövdes. Jag kände att jag inte behövde ta del av denna onda cirkel av negativ energi. But it got to me. Jag skrattade åt saken först men fan va jag har suttit o retat mig nu, o jag hatar det.

Jag hatar att hata, jag hatar inte människor som hatar, när jag påpekar deras beteende gör jag det inte som ett påhopp utan det finns en genuin önskan om att personen ska ta åt sig och sluta hata o må bättre. Men ibland går det inte o jag känner att det inte är mitt jobb att lägga mig i hur människor lever sina liv.
Det är bara svårt att se människor som betytt elr betyder något för en som gör så mot sig själv, för det är självskadebeteende på hög nivå. Att gå runt o hata o tro att man får det ur sig genom att uttrycka det är idioti. Vi lärde oss redan i 7an att energi aldrig försvinner, det bara ändrar form.

Var medveten om dina tankar, dina tankar lägger grunden för mer än vad du tror.
Peace

Im blue dabba de dabba dao

Världens grymmaste låt ju! Fet video med funkar inte utan den... haha... Allt bra idag?! För här e man pigg o glad! Sitter med en dubbelmacka m polarbröd o skinka, en stor skål cornflakes m mjölk o maaassa socker, o en kopp te med för mkt socker i det med. Ni vet, jag häller direkt ur sockerpaketet, och ibland bara blir de som en lavin, hela paketet viker sig o schwoooosh halva paketet i koppen. Men men de kunde vatt värre, de kunde vatt salt.

Baby jobbar idag, synd. De ringde in han i morse. Annars hade vi tänkt baka gräskladdemuffins :D Han har varit sugen på o äta länge men tydligen va de inte meningen att vi skulle göra det idag. Fast att det är ett perfekt sätt att fira löning på på en såhär regnig dag ;P Eller ja.. löning o löning... har 200kr över efter skulder hahah herregud ja... och nej de e inte månadslön, han får lön varje torsdag.
Jag tror jag måste få ut en sak ur mig. Bokstavligen talat. Jag är gravid. Och jag har inte 300kr till ett läkarbesök så att vi kan göra ett ultraljud, fastställa hur långt gången jag är, och på så sätt bestämma vilken metod de ska använda vid aborten. Detta e jag aspisst för. Jag har gått i 11v imorgon. Det är snart 3mån. De vet redan om att har man gått mer än 4-6v elr va de e så e de för sent o göra de pillervägen, man måste sövas och skrapas. Jag vet, jag har gjort det innan. Exakt ett år sedan, samma helg jag blev gravid denna gången. Skillnaden är att den gången gick jag i 4mån innan jag gjorde abort FYRA MÅNADER, det är i princip halva tiden. Jag gick upp 8kg o två bhstorlekar. Den aborten var det värsta som hänt mig, elr det näst värsta efter jag förlorade min underbara mormor. Jag vill inte göra det igen. Och om jaqg ska, så ska de va snabbt o lätt avklarat, men jag har inte ens en tid bokad! Skulle varit där i måndags, men som sagt har inga 300. Sist kosta de inte en enda krona. Och om de nu vet att jag gått ~11v så e de ju operation som gäller, även om jaqg bara har gått 10v så e de operation så för jävelen skippa ultraljudet o allt annat onödigt skit o låt mig bli av med denna bebisen innan det är för sent!
slänger upp en bild på ett aborterat foster i 11e veckan.
peace

What if cannabis cured cancer?

Är inte cannabis avkriminaliserat inom 5år i hela EU har jag tappat hoppet om mänskligheten. Fler och fler stater i USA har legaliserat cannabis i medicinskt syfte, men då cannabis lindrar elr botar i princip alla psykiska och fysiska tillstånd så kan nästan vem som helst få tillgång till medicinsk marijuana. Detta tycker översittarna är ett problem. Men vänta en sekund, cannabis lindrar elr botar allt från mensvärk till cancer och detta är något negativt? Hade det inte varit bra om alla hade kunnat odla sin planta i trädgården och slippa betala för 'mediciner' som pumpar din kropp full med kemikalier som ger dig mer problem än du hade från början? njae, för oss kanske, men de där uppe tjänar ju inget på det. Btw, alla borde se "What if cannabis cured cancer?", en riktigt bra och proffsigt gjord dokumentär om cannabis och alla dess egenskaper.

Och alla filmer och dokumentärer jag länkar till finns att hämta på pirate bay så de e bara o klicka ner ;)
En sista sak innan jag däckar, datalagringsdirektivet, WTF?! Till er som inte vet något om detta kolla denna länken hon är lätt att lyssna på och ger en bra inblick i vad det handlar om. DETTA FÅR INTE GÅ IGENOM, det är samma kuksugare bakom sånt här skit som vägrar legalisera cannabis. Jag tycker vi ska ha demostration, elr revolution! Men det är väl för mkt på en gång, det får börja med en demostration, först en för att övervakningsverktyget inte skall gå igenom, och sedan upprepade demostrationer för att legalisera cannabis. Yeah!
Men ni får starta det, jag är ingen jävla hjälte.
Stavas det 'demostration' elr 'demonstration' ? :P
Peace

Återbalanserad

Då har man balanserat det dåliga morgonhumöret med lite gräs och mat. Nu är jag på rätt sida igen. Så vad fan ska man göra idag då? Helt ok väder ljust ute men kallt som fan. Är så jävla trött på min vinterjacka nu känns som om jag använt den dagligen i ett halvår... Men de har jag väl nästan också. Hade velat börja med vår/höstjackor kombinerat med en massa lager halsdukar o tröjor men jag tror jag gör de en annan dag ist, idag var det för kallt :(

Baby kommer om inte så lång tid, tror jag ska käka en macka till bara för smakens skull, fixa en ny kopp te och röka en massa cigaretter innan jag hoppar in i duschen. Ja, det är vad jag ska göra :) Ska också plocka ner den sista tvätte, bara lite trosor och strumpor som inte var torrt igår kväll. Tänkte fan ta o hålla i ordning nu när här väl e cleant. Jag o baby spenderade en hel dag åt att putsa detta rummet, lägga in varenda plagg i garderoben, dammsuga upp varenda litet kattsandskorn, dammade under allt skit i bokhyllan, och då ska det inte se likadant ut efter en vecka.
Nä jag tror jag hoppar mackan, men mer te ska jag ha. Hinner ju aldrig dricka upp en kopp innan den e kall. Sitter o väntar på att de ska svalna o bli drickbart så glömmer jag bort det så e de iskallt när jag börjar dricka. Överdrygt :P
men men inte fastna här... so long
Peace

Godmorgon

Godmorgon era små kuksugare. Idag har jag vaknat på fel sida. Jag är hungrig o törstig men skitbrödet jag köpte är fan bara mjöl smör och socker kan inte äta det utan o få diarré när jag röker efteråt, hur de nu kan ha me varandra o göra. Jag är sjukt sugen på en semla! Baby var borta på malmborgs igår, frågade mig gång på gång om jag ville ha nåt snax, o jag svara gång på gång äpple o redbull pallar inte mer godis efter igår ( igår, elr ja förrgår nu, åt vi 300g lösgodis var, vars en chipspåse, vars två wienerbröd + mackor och läsk ) men sen hann han inte mer än o komma hit så fick jag veta att det var fettodagen o då måste man ju fetta till de MED SEMLOR gaahhh men nu e vi panka :(

får gå o panta mina jävla burkar sen bäst för dom att dom är värda lika mkt som en semla annars hamnar dom i naturen nästa gång. För varenda jävla gång jag pantar e de samma skit, jag behöver 22kr till buss, jag får ihop 20, jag behöver 39kr till cig, jag får ihop 36... alltid ska dom jävlas de små plastfittorna. men inte nu mer, går jag ända till mobilia idag o pantar de jävlarna, o de INTE räcker till en semla, ja då ska jag aldrig mer panta en fuckin flaska i hela mitt liv. så de så
peace

Jahaja

Då sitter man här. Stenad o härlig o inget o göra. Jag hatar dessa sista timmarna på dygnet. Baby har gått hem, allt jag vill pilla med på datorn har jag gjort innan han kom.. Nu hade WoW varit bra o ha, elr en tv. Jag slängde ju ut den jag hade, tyckte bara att det var massa trams. Resonerade att ska jag bara sitta o glo på nåt, så kan jag åtminstone kolla på datorn där jag själv väljer vad jag ska bli influerad och underhålld av. Tv sprider så jävla mkt skit så de knappt e sant. Läste en artikel om just detta i morse i sydsvenskan, det pappan säger i slutet är ungefär min anledning till att tvn åkte ut; här är artikeln.

Haha btw subban jag skrev om för ett par inlägg idag frågade mig idag om hon kunde få veta va min blogg hette HAHAHA åhh va jag skrattta hahah i think not biiitch du är ju den sista som skulle få veta den... Vi tar det en dag när jag orkar hantera 154cm/85kg adhd grekbrud med dåligt självförtoende. Btw hon har själv gått ut o sagt att hon har adhd o nåt annat oidentifierat schizo borderline drag så de e inte bara nåt jag hittar på, detta är verkligen en riktig lite psychibiatch, med silikonpattar och trampstamp HHAHA ahhnej... låt mig inte börja igen...
Kollade 'Pineapple Express' innan, har sett den förr men det var precis lagom längesen så att man ändå blir påmind om saker. Helt sjuuuuk film! Haha jag älskar den! En av dom bästa weedfilmerna, helt klart.
Men men nu ska jag fundera ut om jag ska röka mitt sista o hoppas baby kommer hit tidigt så min morgonritual blir av, elr om jag ska va nöjd o spara det till imorgon o inte börja stressa honom så fort jag vaknat. Vi får se, jag är rätt sugen nu, bara för jag börja tänka på de ;)
Hahaha... PEACE

General Butnaked

Har lagt i tvätten o vikt ner det rena från igår, käkat och duschat. Och nu sitter jag här spritt språngande naken och väntar på min käre pojkvän. Såhär lagom på internationella kvinnodagen beordrade han mig att ligga naken i sängen när han kom, han sade inget om nyduschad och nyrakad, det får han som en bonus liksom ;) drygt bara att det nu kommer dröja typ en halvtimme till innan han kommer hit. Nåja, hinner jag med lite småpul iallafall.

Jag har fan världens bästa pojkvän. Han kommer hit här nästan varje dag med cigaretter, mat och gräs till mig, och det enda han begär tillbaka är kärlek och lite sex då o då. O de e väl inte för mkt begärt? Nä, jag är en lycklig jävel.


Peace






Känner mig utanför

Lite trist är det ju om man nu verkligen ska ha en helt anonym blogg, hur ska jag kunna sprida den? Hur ska jag få läsare? Jag menar jag kan inte sprida den på facebook tex o säga att det är någon annans, de lär märka att det är mina ord. Får väl helt enkelt sprida den på sidor jag är anonym på, typ det där hästspelet jag spelar HAHA

Jag är ju faktiskt lite töntig, har alltid älskat dataspel. Spelade WoW innan men killen tröttnade och det var inte samma sak utan honom. Sen hittade jag ett litet skitspel som jag fastnade för se.howrse.com herregud va jag e pinsam... snart 20 år o sitter o spelar ett 12årings spel ;) haha... Men men

Har precis rökt min älskade morgonholk i solen och en rykande varm kopp persika/mango-te till det. Wunderbart!

Nu ska jag in på mitt hästspel lite sen ta de sista två maskinerna tvätt som jag inte hann med igår.


Peace



Trött men rastlös

Detta e så sjukt asså. Såhär känner jag min 85% av min halvbakade tid; jag har pill i fingrarna, kan inte samla mina tankar känner mig stressad, rastlös, behöver ett mål, ett uppdrag - men jag orkar fan inte resa mig ur sängen.

Har blivit liite bättre sista tiden. Kanske för att det funnits lite mindre pengar än vanligt så jag inte kunnat röka ner mig direkt efter jag vaknat. För ni skulle bara veta, är ni ett fan av kofein o cigg.. Testa då en fet gräsare och en rykande kopp kaffe/te i trädgården i morgonvårsolen direkt efter du käkat frukost.. Helt underbart! Men ingen direkt kickstart på dagen haha

Kom o tänka på något en kille sa till mig under sommarens festivall 2010, detta var dag 3 solen hade knappt gått upp så klockan var kanske 7 elr nåt, där sitter jag i det daggfuktiga gräset och utför min heliga morgonritual när en kille dyker upp bakom mig: "En holk o en energidryck?! Jävla knarkare!" Haha det var så roligt för alla va ju helbänga på lsd and u name it men vid denna tiden var alla så fucked, utom jag, för jag höll mig till mitt gräs, så varje morgon när solen gick upp satt jag där ensam bland tälten o njöööt...elr ja tillsammans med min pojkvän.. i vilket fall, den stunden , just där, det är kärlek. Och det är värt att sitta uppe halva natten för att man varit för stenad för att få utlopp för sin energi under dagen. Det är lugnt, för den stunden på morgonen, det är kärlek.


Peace


Då gör man ett försök till då

Startade en blogg för ett tag sen. Anonym skulle den vara....mjaoo... Bra att man lägger ut bilder på sig själv och i princip berättar var man bor! Skitbra!

Är ju lite klurigt med en anonym blogg. Att behöva skriva 'pojkvännen' elr 'min vän' hela tiden, inga namn.. I en berättelse kan det bli lite svårt för utomstående att hänga med. Och bilder, min blogg är personlig, jag vill lägga ut bilder. Men kan ju inte lägga ut bilder på mig själv, då får jag typ censurera elr photoshoppa mig till oigenkännlighet. Men för de som vill, o kan, e de väl möjligt att ladda ner o återställa bilderna till original. Så censurering elr redigering är väl kanske heller inte så smart....

Vi får se hur det blir, jag gör ett nytt försök iallafall.

Peace



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0